Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، بر اساس اعلام علوم پزشکی مشهد، ۱۴ دستگاه آمبولانس در تاسوعا و عاشورای حسینی اطراف حرم مطهر رضوی مستقر می شود.

علی یزدانی رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد، گفت: یک فروند بالگرد امداد هوایی نیز برای این ۲ روز به ‌حالت آماده باش در می آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین پایگاه‌های شهیدان سلیمانی و حسینی در داخل حرم مطهر امام رضا(ع) و ۶ پایگاه دیگر اطراف بارگاه منور رضوی فعال خواهند بود.

رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: علاوه بر آن کارشناس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی (EOC ) در مرکز اتاق بحران دانشگاه علوم پزشکی مشهد، کارشناس مرکز پایش مراقبت‌های درمانی (MCMC) این دانشگاه و کارشناس مرکز فوریت‌های پزشکی در مرکز کنترل ترافیک به طور ۲۴ ساعته حضور خواهند داشت تا ضمن پایش‌های مستمر مسیرهای مختلف، مناسب‌ترین اقدام ممکن در خصوص انتقال سریع بیماران و مصدومان احتمالی به بیمارستان صورت پذیرد.

یزدانی افزود: همچنین تمامی نیروهای ستادی و عملیاتی اورژانس ۱۱۵ مشهد در این ۲ روز در حالت آماده باش هستند تا در صورت نیاز خدمت‌رسانی لازم صورت گیرد.

وی تاکید کرد: از مردم می‌خواهیم که ضمن پرهیز از تماس‌های غیرضروری با اورژانس ۱۱۵، شرایط و فرصت خدمت‌رسانی به بیماران بدحال مشمول فوریت‌های پزشکی را فراهم آورند.

رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: از افراد مشکوک به کرونا هم می‌خواهیم که نخستین اقدامشان تماس با سامانه ۱۹۱ و اقدام بعدی‌شان مراجعه به مراکز منتخب کرونا باشد و از تماس مستقیم با تلفن ۱۱۵ خودداری کنند و به طور قطع اگر نیازی به حضور نیروهای اورژانس باشد اقدام لازم بلافاصله صورت می‌پذیرد.

یزدانی افزود: توصیه بسیار مهم دیگر در این روزها که حجم بالای ماموریت‌های کرونایی اورژانس ۱۱۵ مشهد زیاد است رعایت کامل تمامی دستورالعمل‌های بهداشتی در محل‌های برگزاری مراسم‌ سوگواری امام حسین(ع) است.

انتهای پیام/ 

منبع: فارس

کلیدواژه: علوم پزشکی مشهد عاشورا تاسوعا آمبولانس دانشگاه علوم پزشکی مشهد مدیریت حوادث

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۷۰۸۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲

ایسنا/خراسان رضوی مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: دانشگاه علوم پزشکی مشهد از ورود گردشگران سلامت در سال گذشته بیش از ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد کسب کرده است.

داوود خوش‌شکن در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص وضعیت گردشگری سلامت مشهد در سال ۱۴۰۲ اظهار کرد: در سال گذشته ۸۲ هزار و ۵۲۴ بیمار خارجی در مشهد ویزیت کرده‌ایم که بابت آن‌ها حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد داشته‌ایم.

وی افزود: بیشترین بیماران را بیمارستان‌های رضوی، چشم‌بینا، امام رضا(ع)، خاتم و قائم ویزیت کرده‌اند. بیماری‌های ارتوپدی و تروما، زنان و زایمان، بیماری‌های چشمی، بیماری‌های قبلی، اورلوژی و جراحی‌های عمومی به ترتیب مورد اولویت گردشگران سلامت در مشهد بوده است.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد یادآور شد: البته در مشهد بیماران افغانستانی زیادی داریم که مدرک تبعیت کشور را ندارند، از همین رو این بیماران را گردشگر سلامت محسوب می‌کنیم. به همین دلیل مراجعه به بخش ارتوپدی و تروما بالا است. البته تعرفه‌ای که از این نوع بیماران دریافت می‌کنیم، تعرفه گردشگری است.

خوش‌شکن بیان کرد: در سال گذشته از ۹۵ ملیت در مشهد بیمار داشتیم که نسبت به سال ۱۴۰۱ پیشرفت بیشتری داشته است. بیشترین بیماران ما از کشورهای افغانستان، عراق، ترکمنستان، بحرین، تاجیسکتان، کویت و عربستان سعودی بوده است. رشد بیماران ترکمنستان بسیار چشمگیر بوده است.

وی در خصوص جایگاه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جذب گردشگران سلامت در کشور خاطرنشان کرد: مشهد رتبه نخست جذب بیماران خارجی در سطح کشور را دارد. پس از مشهد شهرهای قم، کرمان، اصفهان و شیراز در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص ارزیابی درآمدزایی گردشگری سلامت در مشهد طی سال گذشته گفت: درآمد خوبی در گردشگری سلامت کسب کرده‌ایم، ضمن اینکه درآمد بسیاری که از این طریق وارد کشور می‌شود ثبت نمی‌شود. این رقم ثبت شده، شاید یک‌چهارم یا یک‌پنجم درآمد مشهد از گردشگران سلامت در سال گذشته بوده باشد. پولی که گردشگران سلامت به مطب پزشکان، لیدرها، مراکز تفریحی و گردشگری و... می‌دهند ثبت نمی‌شود. ما فقط عددی که در بیمارستان و سامانه ثبت شده را اعلام می‌کنیم و از سایر هزینه‌های گردشگران به صورت دقیق اطلاعی نداریم.

خوش‌شکن بیان کرد: نسبت به سال ۱۴۰۱ درآمد ما از گردشگری سلامت تقریبا ۲ برابر شده است، این در صورتی است که تعداد بیماران ما ۱۰ درصد افزایش داشته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند
  • واژگونی پژو یک‌ نفر را به کام مرگ کشاند
  • مصدومیت ۲۳ نفر در تصادفات زنجیره‌ای در زنجان
  • وضعیت بلاتکلیف بیمارستان مهرگان مشهد
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲
  • کشف بیش از دو هزار کالای آرایشی و بهداشتی تقلبی در فروردین ماه
  • اعضای بیمار مرگ مغزی به ۶ نفر در مشهد اهدا شد
  • فرماندار: طرح تأمین پارکینگ اطراف حرم مطهر رضوی را تحویل دولت داده‌ایم 
  • ۲ مصدوم در حادثه انفجار گاز در اهواز
  • سوانح جاده‌ای در خراسان رضوی یک کشته و ۲۱ مصدوم برجا گذاشت